En tradition de första fyra åren vi kört Bart’s Bash är att det varit i stort sett noll vind. Den traditionen bröts i år. Istället fick våra 10 seglare fin vind denna lördag. Något som också syntes i resultatlistan på Bart’s Bash hemsida!

Våra seglare ställde upp i alla våra fyra båtklasser; Martin 16, Hansa 303, 2.4mR och den för säsongen nya RS Venture Connect. De tre sistnämnda seglas nu i Para Worlds i USA.

Vi körde ett boj-race där seglarna på en stipulerad maxtid fick segla runt så många av Bart’s buoys som de hann med. Tack vare den fina vinden hann alla segla hela banan och några hann ta flera av bojarna två och till och med tre gånger.

Efter avslutad segling vara det samkväm med grillade hamburgare och Saras ljuvliga Bart’s Bash-kaka som även den blivit ett givet inslag.

Vi lyckades även få in  över 7600 kr i deltagaravgifter, som även dubblades av Finix AB samt ytterligare donationer. Så kul!

Det blev en väldigt rolig dag med såväl fin segling som gott sällskap minnen vi kan ta med oss in i den annalkande hösten!