Vill du vara en i Team-Skota Hem säsongen 2023?

 

Skota Hem söker inför säsongen, maj-september, instruktörer/ tränare/ materialare/ husmor till vår seglingsverksamhet för personer med funktionsnedsättningar. Vi letar efter dig som älskar segling och vill dela med dig av dina erfarenheter till våra seglare. Våra besökare har ett brett spektrum av förkunskaper, ambitioner, åldrar och fysiska och mentala förutsättningar vilket bjuder oss ledare ständiga utmaningar att tänka lösningsbaserat och inkluderande.

Vi söker personal som kan arbeta dag, kväll och/eller helg under säsongen. Mestadels vid vår hemmahamn i Saltsjöbaden men vi reser även runt i landet till tävlingar och rekryteringsarrangemang. Vi seglar en rad olika båttyper beroende på seglarens ålder och förutsättningar. Som ledare blir det en hel del RIB-körande både bogserande och instruerande på nära håll. Du kommer även att framföra en 7 meters segelbåt endast med hjälp av en oerfaren besättning.

Jobbet kräver mångsidighet men är väldigt givande så om du tror att du har det som krävs så vore vi väldigt glada om du hörde av dig till oss med en ansökan!

Vi behöver ledare som kan rycka in en dag då och då, någon  vecka och  längre perioder. Söker även tränare som vill arbeta regelbundet någon kväll i veckan med någon av våra träningsgrupper och dig som är intresserad av att axla ansvaret som aktivitetsansvarig till och från under säsongen.

Vi är även på jakt efter någon som vill hjälpa oss med lite underhåll av material, framför allt inför säsongsstart men även emellanåt under säsongen.

Om du gillar människor och att vistas i en marin miljö men är bättre på att laga mat än att segla så är du välkommen att söka jobb som husmor och fixa lunch åt seglar och instruktörer några veckor under sommaren

Maila gärna din ansökan och berätta om dina erfarenheter relaterade till detta jobb!

Kontaktperson: Emma Hallén, emma@skotahem.se eller 08-7173959