Rotary Saltsjöbaden

Mycket är annorlunda i år, det vet vi alla. En tråkig sak är att Rotary Saltsjöbaden tvingats ställa in sin Sjöloppis. Lördagen den 16 maj skulle deras stora insamlingsevenemang till förmån för Skota Hem ägt rum. Ett event som gett Skota Hem ett ansenligt ekonomiskt bidrag samt spridit kunskap om verksamheten under många år.

Men Våra Rotary-vänner ligger inte på latsidan utan försöker hitta andra sätt att samla in pengar till Skota Hem i väntan på nästa loppis kan äga rum. De välkomnar bidrag från såväl privatpersoner som företagare. Läs nedan en hälsning från Rotary Saltsjöbadens President Eva Öhbom Ekdahl.

 

Rotary Saltsjöbadens sjöloppis blir inställd i år….

… men Skota Hems viktiga verksamhet fortsätter.

Tidigare år har bidrag från sponsorföretag, medlemmar och loppisfyndare gjort det möjligt för Rotary Saltsjöbaden att stödja Skota Hem med runt 80.000 kr om året. I år blev det ingen loppis, men Rotary vill gärna fortsätta ge Skota Hem ett bidrag och planerar en särskild insamling bland våra medlemmar och hoppas även i år på bidrag från våra supporterande företag.

De företag som bidrar med 2.000 kr eller mer får exponera sin logga på Rotary Saltsjöbadens hemsida som har över 600 unika besökare/månad. Ta en titt på hemsidan här!  Vill ni vara med är det bara att skicka er logga och eventuella frågor till Sten Brattberg. Det vore verkligen värdefullt om ni ville vara med!

Rotary Saltsjöbadens medlemmar gör naturligtvis också en insats för att personer med en funktionsnedsättning, även denna sommar, ska få en möjlighet att komma ut och segla. Det är för att stötta detta som vi ordnat Sjöloppisen. Med hjälp av trogna sponsorer har vi redan kommit en bit på väg. Det ser lovande ut, men det är en bra bit kvar till de uppemot 80.000 kr som vi tidigare kunnat bidra med. Våra medlemmar är med och bidrar och vi hoppas att ännu fler vill vara med och hjälpa till, kanske kan vi få ihop 20-30.000 kr i alla fall?!

Nu undrar du naturligtvis hur du ska göra om du vill bidra? Det är enkelt, sätt bara in ditt bidrag på: BG 638-3558 eller Swish 123 351 4684. Märk inbetalningen med “Skota Hem”.

Det vore jätteroligt om ni ville hjälpa oss att hjälpa Skota Hem!

Mer info om insamlingen finns på Rotary Saltsjöbadens hemsida!

Kontaktinformation Rotary Saltsjöbaden

 

Gone sailing!