Sjöloppis & nätauktion!

Återigen arrangerar Rotarys medlemmar Sjöloppis på Skota Hems hamnplan i Saltsjöbaden. I år går evenemanget av stapeln 25 maj och samtliga intäkter går oavkortat till Skota Hems verksamhet och ger årligen ett betydande bidrag.

De år under pandemin som loppisen på hamnplan inte kunde genomföras startades en nätauktion. Den har ni blivit ett permanent inslag och skapar möjlighet för de som inte kan besöka oss den 25 maj för att fynda och bidra.

Många fina objekt auktioneras ut men i år har Rotary fått in en väldigt unik gåva. Det är Gurra Krantz, ägare till Gåshaga Marina, som donerat en Atlantsegling till auktionen. Det är en segling med S/Y Adrienne (känd från TV-programmet “Över Atanten”) som ska seglas från Rio de Janeiro till Gran Canaria under hösten 2024, såväl resa till och från båten och mat ombord ingår! Så om du är en av oss som när en dröm om att få segla över Atlanten men ännu inte fått möjligheten, så finns här en unik möjlighet att uppfylla en dröm och samtidigt göra skillnad för seglare med funktionsnedsättning genom att bidra till Skota Hems verksamhet!

Läs mer om loppisen och nätauktionen här!

Direkt till Nätauktionen!