Bli stödföretag till Skota Hem

Segling för personer med funktionsnedsättning

Segling är en fantastiskt aktivitet för att öka både fysisk och mental hälsa. Oavsett om du har en funktionsnedsättning eller inte är det en källa till inspiration och glädje som ger en stark frihetskänsla – en känsla alla mår bra av.

Stiftelsen Skota Hem är en organisation som möjliggör segling för personer med funktionsnedsättning i specialanpassade segelbåtar. Verksamheten bedrivs vid vår anläggning i Saltsjöbaden och runt om i landet. Effekterna av våra aktiviteter är ökat självförtroende, bättre självkänsla och större självständighet – vilket ger livsviktiga verktyg för ökad samhörighet och delaktighet.

Bli stödföretag till Skota Hem

Genom att bli stödföretag hjälper du oss att ge fler möjlighet att uppleva full frihet genom våra seglingsaktiviteter. Medlemsskapet kostar 15.000:- per år och går oavkortat till Stiftelsen Skota Hems verksamhet.

Tack för ditt stöd

Som tack för ditt stöd skickar vi dig vänföreningens vimpel, medlemsdekal samt ett diplom och en webbdekal som tydligt visar att du stöttar oss. Dessutom exponerar vi ditt namn eller logotyp på vår webbplats och på vänföreningens medlemsskylt vid vår anläggning i Saltsjöbaden. Dessutom blir du vår och våra frihetsseglares hjälte!

Så här gör du för att bli stödföretag

Fyll i dina personuppgifter här i formuläret, därefter skickar vi dig en faktura. Du kan också betala medlemsavgiften 15.000:- till Bankgiro 5888-2283. Ange ditt namn, företag, postadress, webbplats och e-post. Vill du ha din logotyp på vänföreningens medlemsskylt så skickar du oss din logotyp i EPS-format till info@skotahem.se.