Bart’s Bash 14 sept 2023!

Tillsammans tiotusentals andra segare i länder världen över har Skota Hem deltagit i “Bart’s Bash” sedan första upplagan. Det började 2014 med ett världsrekordförsök till minne av engelsmannen Andrew “Bart” Simpson som tragiskt omkom ombord på den svenska America’s Cup båten “Artemis”.

I år genomförs 11:e upplagan av Bart’s Bash självklart kommer Skota Hem att vara även denna omgång. Alla som vill är välkomna att delta. Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och hoppas att flertalet av våra båtar kommer att synas på Baggen lördagen den 14 september med start kl.11. Om vi får fler anmälningar än vi har båtar så delar vi upp er i olika omgångar. Du får räkna med att bli ihop-parad med en annan deltagare om du vill segla flermansbåt. Tanken är även att samla alla deltagare till samkväm med förtäring på verandan i samband med seglingen.

Upplägget kommer att vara roligt, annorlunda och unikt lovar regatta-general Sandberg. Tävlingen kommer att anpassas efter deltagare och rådande förhållanden.

Vi hoppas såklart att DU vill vara med så för att säkra din plats ber vi dig skicka in din anmälan snarast, dock senast 10 september! Anmälningsformulär

Här kan ni läsa mer om Bart’s Bash:  www.bartsbash.co.uk