Månadsgivare – Vanliga frågor – FAQ

 

Bli månadsgivare

För att bli månadsgivare följer du bara instruktionerna i modulen här! Det enda du behöver är ditt betalkortsnummer och e-postadress.

Hantera ditt givande

Ditt givande hanteras via en  inloggning på Donorbox som skapas automatiskt när du går med. Inloggningen skickas till dig i ett bekräftelsemeddelande från Donorbox.

Ändra belopp

Om du vill ändra din månatliga donation loggar du in på Donorbox. Gå in på “Recurring plan” och ändra beloppet till det du önskar.

Avsluta

Om du vill avsluta din återkommande betalning gör du det via din inloggning hos Donorbox (info finns i bekräftelsemeddelandet du fick när du gick med). Om du inte hittar mailet kan du följa denna länk och fylla i din e-postadress. Om du ändå inte får det att fungera så tveka inte att maila oss på: info@skotahem.se så hjälper vi till!

Dela i sociala medier

Vill du hjälpa oss att få fler månadsgivare kan du dela sidan www.skotahem.se/givare i dina sociala medier genom att trycka på snabblänken till valfri plattform längst ner på sidan. Vi har även skapat bilder i lämpliga format som du kan kopiera och dela, de finns på  www.skotahem.se/givaretack.