Snart vår och ny säsong!

Planeringen för säsongen 2022 börjar ta form och vi har massor med kul på gång. Det är nya och gamla samarbeten liksom etablerade och nydanande aktiviteter.

Ännu inväntar vi lite information från olika håll innan vi kan spika vårt kursprogram så vi hoppas att ni har tålamod. Det preliminära kalendariet uppdateras vartefter och ni hittar det här!

Vi kommer tillsammans med KSSS vara med och arrangera två regattor i sommar. Först i 2.4mR 11-12 juni och sedan Para NM 13-14 augusti som kommer att seglas i RS Venture och föregås av ett internationellt träningsläger.

Sonar-satsningen som vi testkörde i september kommer att fortsätta och vi hoppas att den bara är starten på något större.

Om du är intresserad av att testa segling eller är sugen på att utvecklas inom sporten men inte hittar något som passar i programmet, tveka inte att höra av dig med dina tankar och idéer! Maila genast till: info@skotahem.se

Vi hörs och ses snart!

Emma

PS Är du en av våra supporters och vill bidra till en ännu bättre verksamhet så tveka inte att bli månadsgivare, varje bidrag räknas!