Sara Sandberg ser till att våra seglare säkert lär sig seglingens alla grunder. Med stoiskt lugn ser hon även till att allt det praktiska blir gjort på anläggningen. Sara bor halvårsvis i Åre, där hon har sin bas och sitt stora intresse för skidor och outdoor aktiviteter.

Emma Hallén Spindeln i nätet och Skota Hems trygga bas sedan 1998. Emma har i sin ungdom arbetat som seglingsinstruktör på Vitsgarn i Stockholms Skärgård och seglat på världshaven. En administrerande seglare med praktiskt kunnande som slår de flesta mekaniker på fingrarna. Är dessutom välkänd för sina goda kockkunskaper.

Jonas Lind Rekryterades till verksamheten 2008 och har blivit en självklar del av staben. Glad och lugn ser han till att våra besökare får en positiv upplevelse. Sjungande Laser-seglare som nu mest seglar IF, när han inte löper, cyklar eller skidar. Vi hoppas att han aldrig blir klar med sina studier och fortsätter att dyka upp hos oss!

Mikael Erneberg Klev med bestämda steg in i verksamheten 2013 och med sina kunskaper i såväl segling som motorbåtskörande blev han snabbt en oumbärlig kraft att lita på. Aktiv Express-seglare och KTH-student.

Gunnar Hansson Vår mesta 2.4 mR-tränare. Har själv seglat det mesta och arbetat som tränare i många år. Bland annat åt Paralympiern Carl-Gustaf “Gussa” Fresk. Idag är Gunnar Sail-coach på Stockholms Seglarförbund och försöker även segla lite med sin Dragonfly trimaran.