It’s a wrap!

Vilken helg vi har haft! Rafflande segling i utmanande förhållanden på banor så nära perfektion man kan komma. Vad mer kan man önska för ett mästerskap?!

Lördagens AfterSail med Marillo-grillade burgare som intogs vid Sjövillan gav tillfälle för seglarhistorier och sammanfattning av dagens race.

Det blåste mer under söndagen, nu från väst vilket gjorde att vi var tvungna att byta banområde, längre norrut på fjärden. Vinden kom och gick i styrka men även idag bjöd seglingsledningen på superfina banor.

När vi var klara för dagen blev det prisutdelning. Vinnare blev Mats Komstedt från Viggbyholm, följd av Jerri Olsson från Borås och på tredje plats Pelle Schönning. Som vinnare i Para-SM fick Mats även en inbjudan till Seglingens Mästare på Marstrand i höst. Så kul!

Alla deltagare har verkligen gett sitt yttersta och trots stora umbäranden var det många skratt och idel leende på bryggan när vi kommit in!

Förutom seglare, seglingsledare, banläggare och resterande funktionärsgäng som alla slitit hårt, så vill jag rikta ett stort, innerligt tack till Joakim Norlén och KSSS som sett till att detta event blivit verklighet.  Och såklart, Sara min Sara, utan dig hade det inte funkat.

Helgens motto myntades av Josefin och jag tycker det genomsyrat de senaste dagarna: “Vi löser det!”

Tack alla och stort grattis till er grymma seglare! Detta gör vi om!

Emma

Resultaten hittar ni här!